:. FILMARI DIGITALE

:. POZE NUNTI

   

Menu

:.

Oferta Poze Nunti

:.

Oferta Filmari Digitale

:.

Sfaturi Nunti

:.

Copiere&Transfer

:.

Galerie Poze Nunti

 

Parteneri

:.

imaginidigitale.ro

- laborator foto digital, produse foto si accesorii

:.

filmaridigitale.ro

- filmari la nunti cu pana la trei camere video digitale

Cum alegeti un fotograf 

aparat foto poze nunti  

potrivit?

   Trebuie sa vedeti poze facute de el la alte nunti. Urmariti sa vedeti daca personajele au maini, picioare, parti din cap taiate. Observati daca pozele sunt prea intunecate sau prea luminoase, daca n-au contrast sau suficienta culoare. Evitati fotografii care au alta slujba si fotografiaza nunti la sfarsit de saptamana. Preferatii pe cei profesionisti care traiesc din poze la nunti si stiu bine ce fac. Intrebati daca are aparat de rezerva, blitz de rezerva.

   Aparatura se mai poate strica si nu vreti sa se intample asta la nunta dvs., dar daca totusi se intampla este datoria fotografului sa treaca pe echipamentul de rezerva si sa nu va rateze nunta.  

   Tehnica de ultima ora a adus pe piata o multime de aparate foto digitale. Au anumite avantaje, dar au si dezavantaje in raport cu aparatele clasice. Cereti fotografului sa va arate camera pe care o foloseste. Daca este o camera mica, ca de jucarie, lasati-o balta. O camera digitala profesionala sau semi-profesionala trebuie sa aibe vizare prin obiectiv, ca si un aparat clasic. Rezolutia ar trebui sa fie de la 5Mpixeli in sus.

   Evitati omul orchestra, adica fotograful-cameraman, sau cameramanul-fotograf. Nu va face bine nici una, nici alta. Discutati cu fotograful toate aspectele. Trebuie sa stiti cat va costa tot pachetul, cate poze pe hartie sunt incluse. Stabiliti ce momente vor fi fotografiate. Cereti sa primiti negativele, daca este vorba de camera foto pe film, cereti sa primiti imaginile pe CD daca este vorba de aparat foto digital. In cazul in care, ati ales un fotograf care lucreaza pe film, intrebati daca va poate scana si pune pe CD imaginile.

Va recomandam:

             AndreasFoto  - www.pozenunti.ro
 
 
© 2005 Toate drepturile rezervate. GGM TRUST SRL.