prolight 2019

Prolight & Sound 2019

Prolight & Sound este cel mai important loc de întâlnire internațional pentru tehnologii și servicii legate de divertisment, spectacole și evenimente, integrarea sistemelor audio-vizuale și crearea de conținut.

Evidențierea industriei evenimentelor. Acesta este locul de întâlnire cu sectorul mondial, fie în domeniul audio, iluminat, scena și setul de tehnologie de teatru, televiziune, radio și media, integrarea sistemelor sau echipamente de evenimente. Alăturați-vă în conversații cu planificatori, tehnici și manageri de proiect, ingineri de sunet, designeri de iluminat și alți profesioniști din întreaga lume.

Factorii de decizie internaționali. Două treimi din expozanți și peste jumătate din vizitatori profesioniști și profesioniști provin din afara Germaniei, inclusiv 20% din străinătate. Cu programul nostru de Matchmaking la show, lucrăm din greu pentru a vă pune în legătură cu partenerii potriviți pentru dvs. printre participanți.

Program de conferințe și programe profesionale de înaltă caliber. Conferințe gratuite pe teme precum gestionarea evenimentelor, securitatea, sănătatea și siguranța la evenimente, tehnologia de transmisie pe bază de IP, tehnologiile imersive sau integrarea rețelelor multimedia.

În fiecare an, Prolight + Sound și Musikmesse dețin în același timp vizitatori din peste 150 de țări. Ultima oară 50% dintre vizitatorii profesioniști și profesioniști și 63% dintre expozanți au venit din afara Germaniei.

Faceți cunoștință cu profesioniștii din toate părțile sectorului - de la comercianții cu amănuntul, comercianții cu amănuntul și distribuitorii până la operatori de la fața locului și de la studio, planificatori, manageri de evenimente, precum și tehnicieni, DJ și experți în integrarea sistemelor AV.

În zonele exterioare puteți verifica în condiții reale produse cum ar fi sistemele PA, pereții cu LED-uri și sistemele mobile de tip marquee.

Vom fi acolo si vom relata pentru dumneavoastra ultimele noutati.

Pentru mai multe detalii viziteaza site-ul Prolight & Sound 2019

Tot ceea ce se intampla in viata ta se intampla pentru ca este atras de tine.

ContactContact
start typing and press enter to search